VORES KOMPETENCER

Fischer Gruppen udfører alle former for fag-, hoved- og totalentrepriser. Vores team er meget bredt sammensat, så hos os kan du både trække på erfaring fra de helt store byggeprojekter og finde en medarbejder, som er detaljens mand, når der skal laves liebhaveri. Vi kan det hele, som du også kan se af vores referencer. Når det er sagt, er der selvfølgelig nogle typer opgaver, vi har ekstra meget erfaring med.

EKSPERTER I AT RENOVERE

Vi har gennemført mange succesfulde renoveringsprojekter. Så hvis du fx vil renovere et erhvervslejemål, have foretaget facade- og tagarbejde eller omdanne et uudnyttet loft til taglejligheder, så har vi den nødvendige erfaring. Der er nemlig en grund til, at ikke alle entreprenører beskæftiger sig med renoveringsprojekter:

Projektstyringen er noget mere kompliceret i et beboet hus, end når man bygger på en bar mark. Et lille eksempel: Vi har som totalentreprenør indrettet taglejligheder i den bygning ved Sortedamssøen i København, som normalt er hjemsted for den ikoniske neonreklame med Irmahønen. Mens byggeriet stod på, skulle den afmonteres, så vi kunne komme til – og den ikke kom noget til.

KENDT FOR ET GODT SAMARBEJDE

Hos Fischer Gruppen bygger vi på tillid. Den tillid opstår ikke mindst, fordi vi er gode til at samarbejde. Uanset om du repræsenterer en byggerådgiver, arkitekt, rådgivende ingeniør eller kommune, så ved vi, hvad der skal til, for at du lykkes. Vi leverer til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.